EN | BG
 

Актуално

Начало  /  Актуално -    Цветни балсами за устни – лек цвят и грижа
Цветни балсами за устни – лек цвят и грижа

Цветни балсами за устни – лек цвят и грижа

Погледнете към модните подиуми в Париж, Милано и Ню Йорк тази година и ще бъдете поразени от естествеността. За пореден път в света на модата и грима доминира идеята, че „по-малко е повече“. Така нареченият естествен вид използва меки бежови и бронзови нюанси, нежни и леки розови контури. На кратко, за най-модерна визия, бъдете естествена.

Този сезон тенденциите в грима са вдъхновени от природата, а за първи път Weleda предлага цветни балсами за устни, съчетаващи красотата с природата.

Дълготрайна грижа, лек нюанс и нежен аромат на розови листчета и ванилия. Базирани единствено на растителни съставки от органично производство, като масло от жожоба, маслина и шеа, новите балсами заглаждат и запазват влагата в устните. Восъкът от слънчогледови семки създава защитен слой, който запазва устните гладки за дълго време, а минералните цветни пигменти създават лек блясък в три привлекателни нюанса. Цветните балсами за устни в натурален цвят, нежно розовои малинено червеноосигуряват естествена грижа и защита, предпазват устните от изсъхване и придават лек цвят и копринен блясък. Подчертайте естествената красота на вашите устни!

 

 

·         Балсамът в натурален цвят придава деликатен блясък и копринен завършек;

·         Балсамът в нежно розово придава копринен блясък и лек розов оттенък;

·         Балсамът в малинено червено придава нежен малинов гланц;